vrijdag 20 januari 2012

Vrijdag 18 November - Miami - Brussel - Eindhoven

Zo en vandaag is de laatste dag. (Ochtend)
Best gaar van gisteren ons bed uit. Alle troep (zoals kleding etcetera) in de backpack gefrommeld, gedouched. Jorge is ontbijtje coffee en de auto gaan halen.
Stom Stom ingesteld op het vliegveld....alhoewel we een hele vreemde route hadden...beetje louche buurt. Ik had ook nog nergens een bordje vliegveld op zien staan maar toch ineens zei de stem: You have reached you're destination....euhhmmm tsja...

Toch maar snel doorgereden en jawel onder een viaduct door en daar stond Miami Airport al aangegeven. Het werd steeds donkerder en donkerder. Uiteindelijk bij het vliegveld aangekomen opzoek naar Dollar Rent a car om de auto in te leveren. Alles werd goed nagekeken en was akkoord. Nu nog inchecken en we konden gaan.

Na ingechecked te hebben nog even naar buiten gelopen waar het echt met bakken uit de hemel viel, het was ook echt niet warm meer. Vandaar denk ik dat het afgelopen 2 dagen zo heet was....er zat dus gewoon iets aan te komen. Het waaide ook echt enorm nu! Toch fijn om met zulk weer naar huis te gaan! :-) 

Vanuit de lucht nog wat fototjes geknipt toen het avond begon te worden:


Al met al een goede vlucht gehad.

S ochtends kwamen Juli (zus van Jorge) en Domien haar man ons kei lief in alle vroegte ophalen.
Helaas moesten ze ook nog enorm lang op ons wachten voordat we eens door de poortjes waren, want jawel....Jorge zijn Backpack had nog geen zin om naar huis te gaan. Deze stond klaarblijkelijk nog in Miami en zou met een volgende vlucht naar Brussel komen. Maar gelukkig belde ze s avonds al, zijn tas was met een vlucht mee naar Amsterdam gevlogen dag later hadden we hem al weer in Eindhoven.

Het was een Top Vakantie. Even heerlijk uitgerust en weg van alle zorgen van alle dag! Het had ons goed gedaan. Op naar onze volgende bestemming zullen we maar zeggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten