zaterdag 22 oktober 2011

21 Oktober 2011 Brussel-Philadelphia-Miami

Vanmorgen vroeg opgestaan voor onze vlucht Brussel-Philadelphia vertrek 10.45uur.
Om 5.00 ging de wekker, en aangezien ik altijd het zonnetje in huis ben 'schochtends was dit een geweldige tijd om heerlijk fit na 4 uur geslapen te hebben wakker te worden...haha NOT...we kwamen er ook achter nog t een en ander te moeten printen dus op zn Spaans een half uurtje te laat bij Papa Romero. (sorry)

Rond de klok van 13.05 lokale tijd zijn we geland in Philadelphia na een vlucht van bijna 9 uur. (hieronder een foto Philadelphia vanuit de lucht)





Hierna de hele heisa om Amerika binnen te komen gevolgd, pff wat een gedoe, douane, visa, vinger/handafdrukken, foto,  koffers halen, vervolgens de koffers na de douane weer inleveren voor de vlucht Miami, dan denk je het gehad te hebben komt er vrolijk nog een douane (je zou toch denken, heb de gehele handel in Brussel al gehad, ben net uit het vliegtuig de douane door en klaar) maar nope....vrolijk nog een paspoort controle, en nog een dubbel check, schoenen uit, laptop uit je koffer, riem etcetera weer af en door de detector. En ja, toen waren we dus echt binnen.

2 uur later (najah inmiddels nog maar een half uur later) vertrok onze vlucht van Philadelphia naar Miami, nog eens bijna 3 uur vliegen. 18.15uur lokale tijd geland, en gelukkig hier geen gedoe meer, het was immers een continentalevlucht. (onder foto Miami)



Backpack's opgehaald, en door naar de Car-rent (Dollar-Rent a car) en boven verwachting na mijn vorige ervaringen met Dollar Car Rent Los Angeles, verliep alles hier vlekkeloos en snel, kregen meteen de papieren en de auto mee.

Het begin was moeilijk voor mij, Jorge heeft denk ik in 1 minuut tijd bijna 3 keer met zijn hoofd zowat de voorruit geraakt, halve whiplasch gekregen...tjsaaa een automaat...heel handig...Vooral omdat er geen koppeling zit...maar alleen een REM en gaspedaal...mwja ik gebruikte de rem even als koppeling wat wat paniek veroorzaakte, niet alleen al in de garage maar ook daarbuiten.

Uiteindelijk bij een shoppingmall gestopt, om Jorge maar even het stuur over te laten nemen. Eerst nog even door de schoppingmall gelopen, op zoek naar een supermarkt die er niet zat...maar wel een grote winkel (carnavalskleding) leukkkk Halloweenshop.

Vanuit hier door naar het hotel Candlewood Suites Miami. Enorm fijne kamer: Groot bed, tv, dvd speler waar ook video's in kunnen,airco, douche, bad, wc,afwasmachine, super snel internet met kabel, koelkast, ijsklontmaker, vriesvak, koelkast,koffiezetter, gasfornuis en magnetron. Kei fijn allemaal. Zonder eten en drankjes haha. Komt goed. Zo mensen jullie zijn weer even op de hoogte, het verhaal is wat langer geworden als gepland, maar dan weten jullie weer een beetje waar we nu uithangen.

Nu gaan we slapen, want het is bij jullie inmiddels 4.34 'snachts en bij ons nog steeds vrijdag 21 oktober 22.34 'savonds. Weltrusten. (en iedereen bedankt voor de smsjes)

3 opmerkingen:

  1. Fijn dat jullie goed geland zijn in aan de overkant. Leuk idee trouwens dit blog! Ben benieuwd naar je volgende avonturen. Veel plezier daar en lieve groeten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel plezier de komende weken, wij gaan jullie in ieder geval ook volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk verhaal, vertel het wel aan oma, dit ga ik dus niet allemaal uitprinten! (krent die ik ben)Veel plezier, maar dat gaat wel lukken!

    BeantwoordenVerwijderen