zondag 30 oktober 2011

Vrijdag 28 Oktober – St Augustine

Wekker gezet om 8 uur. Koffie gedronken, nog even achter de laptop gezeten en toen op pad gegaan naar de outlet op jacht naar UGG’s voor de collega van Tessa.
Toen we uiteindelijk de UGG’s outlet hadden gevonden en we gingen zoeken naar de schoenen die Miriam bij Tess heeft besteld. Hadden we ze snel genoeg gevonden, maar de maat schoen was een probleem, deze hadden ze niet in huis. Nu we er toch waren heeft Tessa nog gekeken voor schoentjes… Na even omrekenen wat we er in Nederland voor zouden moeten betalen heeft Tessa niet één, maar 10 paar aangeschaft (nou ja, niet echt, maar als ik haar niet had tegengehouden zou ze de winkel leeggekocht hebben). Het is maar goed dat mijn lieve zusjes hier niet bij waren, was uitgelopen op een ware schoppingspree.

Goed, na de aanschaf van de schoentjes zijn we weer in de auto geklommen en hebben onze Stom Stom ingesteld op St Augustine.  Om naar de landplaats van de Spanjaarden in Amerika te zien. Daar aangekomen zijn we meteen naar het Fort gegaan “Castillo de San Marcos” waar we een paar mooie kliekjes hebben geschoten en ook nog bij een demonstratie aanwezig mochten zijn van hoe een Amerikaan onverstaanbaar spaans sprekend commando’s gaf om een kannon af te vuren.. WOOHOO!!!!





Daarna zijn we door de “Spanish Quarter” gelopen….


Geloof me, hier was niets spaans aan op het bordje waar TAPAS op stond na dan. Die gasten hier hebben het echt niet begrepen. Geen wonder dat ze helemaal in de war zijn als ze eenmaal een voet in Europa gezet hebben. Het leek wel iets wat ze in Hollywood zouden hebben gemaakt. Maar dan in het echt, en er leven mensen in… Tja…








Vanuit St Augustine zijn we richting Savannah gegaan en hebben nog een tussenstop gedaan in Amelia Island. Dit pittoresk dorpje was de wandeling waard.









 Na ons bezoekje aan Amelia Island zijn we na een aantal uurtjes rijden neergestreken bij Richmond Hill waar we een hotel gepickt hebben.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten