woensdag 26 oktober 2011

Dinsdag 25 Oktober Orlando – Universal studio’s – Islands of Adventures.

We zijn vanmorgen opgestaan  en hebben ons uit de kamer gechecked, nadat Tessa op jacht was gegaan naar een bak koffie.

Zoals we al gemerkt hebben kunnen ze hier in Amerika geen fatsoenlijke koffie zetten.
Het is allemaal vies water wat je hier krijgt. Goed wakker worden dus als je de oude vertrouwde DE  gewend bent. 

In ieder geval, we hebben toen onze spullen gepakt en zijn toen naar de lobby gegaan om ons uit te checken en ons vervolgens weer in te checken in een andere kamer. Deze ligt boven de lobby dus nu wel Wifi internet…
Al is ie niet zo snel. Goed en wel onze kamer weer volgegooid met onze zooi zijn we op pad gegaan naar Universals Themepark, te voet.
Dit was een wandelingetje van een kleine 20 minuten. Al met al valt het dus mee. We kwamen binnen en zijn toen tegen de klok in het park gaan doen. Dit wil zeggen dat we als eerste in een attractie zijn gestapt met de naam “THE HULK”.
De naam doet de attractie eer aan.
Het was vanaf het eerste moment een brute belevenis en erg vet, kan de Efteling nog een puntje aan zuigen!!!!

Omdat we verwachten dat het erg snel erg druk zou gaan worden hebben we toen besloten om door te lopen naar de, zoals we van anderen hadden horen zeggen, de vetste attractie in dit park, Harry Potter and the forbidden journey.


We kregen gelijk en we konden eigenlijk vrij snel doorlopen naar het opstappunt van de karretjes. We stegen op en het begon allemaal supervet dus we waren helemaal benieuwd hoe het verder zou lopen.

Een paar minuten later in de rit viel ons karretje plots stil. Erg stil.

In eerste instantie dacht ik dat het hoorde bij de attractie tot een stem over de luidsprekers ons liet weten dat er een storing was met als gevolg dat we een dikke 10 minuten achteroverhangend in een karretje hebben gehangen.
Wat ook weer een aparte ervaring was.
Gelukkig mochten we nadat we dus pas de helft van de rit hadden gezien meteen weer opstappen om de rit alsnog helemaal mee te maken… Echt supervet gedaan… Ook hier kan de Efteling nog wat van leren.

Heel de aankleding in dit gedeelte van het park was overigens helemaal in stijl van de film. Potterfans zouden zich daar uren kunnen vermaken, zo ook de niet Potter fans…. Aangezien Tessa nog geen één film heeft af kunnen kijken, rekenen we haar niet tot een Potterfan.




Vanuit deze attractie zijn we de rest van het park gaan doen en hebben zo’n beetje alles gedaan wat we konden doen.


Zelfs de rit van The Cat in the Hat. Hahaha… rijmpjes voor kinderen maar wel grappig gemaakt. Lekker ronde figuren die lief ogen maar vervolgens allemaal stoute dingen doen. (Zoals het hoort). Ik heb mezelf goed kunnen vermaken en voornamelijk in de attracties van de Marvel figuren heb ik het goed naar mijn zin gehad.









Al met al, als je hier komt, kun je gerust een dag uittrekken om alles op je gemakje te bekijken.
Morgen staat het andere park op het programma, Universal Studio’s met aansluitend de Halloween Horror Night. Maar dat verhaal komt morgen. Tessa en ik hebben er in ieder geval zin an!!!
 ALLE FOTO'S VOLGEN NOG WE HEBBEN SUPER TRAGE WIFI VERBINDING DUS HET LUKT ONS NIET FOTO'S TE PLAATSEN. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten