woensdag 26 oktober 2011

Maandag 24 Oktober Fort Lauderdale – Orlando

Vanmorgen optijd wakker, maar even blijven liggen, ik had namelijk wat naweeën van de cocktail (en een corona uit een blikje) van gisteravond. (Gek he?!!tsja..) Maar goed, het was een erg gezellige avond geweest dus vooruit, nu dan maar even op de blaren zitten. Eigen schuld.
Even later hoorden Jorge en ik de douche vanzelf aan gaan ??? Dus maar eens gaan kijken, maar nope, dit was niet onze douche maar de douche van de bovenburen…waarvan het water in onze douche terecht kwam…niet echt heel fris mwja.
Iets later toch maar opgestaan, onze douche aangezet en daarna gaan douchen. Vervolgens naar de Starbucks gelopen voor een lekkere cappuchino en nog even heerlijk uitgewaaid met een wandeling langs het strand.



Rond 11.30 weer richting de auto en het hotel, TomTom ingesteld op Palm Beach om zo naar boven (het noorden) te rijding richting Orlando. We hebben geen planning gemaakt dus kijken wel waar we uitkomen was ons motto. Vandaag was dat dus een beetje een tegenvaller.                                                        We hebben de ‘’toeristische’’ route een groot gedeelte  gereden…de A1A .
Vanuit Fort Lauderdale door Deerfield Beach

door Boca Raton, Delray Beach

en uiteindelijk Palm Beach.
Hier even gestopt ergens bij een kerkje







en nog wat rondgereden, maar we vonden het eerlijk gezegd niks.
Wel een leuke pompoen standje langs de weg gespot.




Toen door naar Jupiter we waren op zoek naar iets, maar ineens zaten we al in Jupiter Island, waar we ook naar iets op zoek zijn gegaan, het wel gevonden hadden, en er eerlijk gezegd ook geen reet aan vonden. Al met al was dit voor ons persoonlijk een mindere route. Leuk gezien te hebben, maar hadden we deze route gemist, dan hadden we uiteindelijk dus niks gemist. Maar goed, dit weet je nooit van te voren.
Vanuit hier zijn we doorgereden over de turnpike naar Vero Beach, dit was wel een mooi rustig strandje, mwja het was inmiddels ook al 18.00 uur.






Vanuit hier TomTom ingesteld op Orlando, met tussenstop Starbucks zodat we gratis op wifi konden om een hotel te boeken.
We hebben al een hotel in Orlando bij de Maingate Universal Studio’s geboekt dus dachten we pakken dit hotel vandaag ook. Deze stond ook in het coupon boekje maar hebben hem even online geboekt. Achteraf nu ik er zit spijt. We hebben echt wel een hele mooie nette kamer, maar de TV is er net al mee opgehouden, de beloofde WIFI is er ook niet…jah in de lobby…paar blokken verder. Vreemd want in de boeking die ik van thuis heb staat toch echt: Wifi verbinding OP de kamer…dus morgen maar eens even navragen hoe dat zit dan, want dit is best lastig. Er staat helaas ook geen koffiezettertje (en er is geen ontbijt wat in Amerika overigens niks voorsteld)) maar toch, een goede bak koffie ‘sochtends gaat er wel in, vaak is dit er namelijk wel op de kamer, maar helaas in deze kamer dus net niet… ach ja, als dat alles is.
We zijn immers op vakantie, mwja toch wel lekker als je ‘s ochtends even een lekker bakkie kunt doen. Morgen willen we naar Universal Studio’s het park Islands of Adventures. Hebben er zin in!
De grote mega outlet zit overigens echt naast ons hotel, najah naast, het is aan de overkant van de ‘’snel’’ weg. Dus daar willen we ook rond gaan kijken, althans is de planning….maar bij ons ligt niks vast dus kan ook zomaar weer gewijzigd worden. En het vastleggen van dingen heeft z’n voordelen, maar niks vastleggen eigenlijk ook wel.
Zow, nu ga ik slapen het is bijna 01.00 uur (maandagnacht) en wil morgen (dinsdag) wel fit zijn voor het park! Heb er zin an!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten