zondag 30 oktober 2011

Donderdag 27 oktober Orlando Lamdag

Tessa was erg vroeg wakker (9.00). Ze is meteen gaan douchen en koffie gaan halen. We hebben besloten dat vandaag lamdag was omdat ik ondertussen blaren op mijn voeten had en de vliegende tijgers (muggen) hadden me goed te pakken gehad. We hadden behoefte aan een dagje bijkomen.

Tessa is ondertussen naar het zwembad gelopen met haar laptop omdat ze daar wel internet verbinding had en rustig even kon mailen en bloggen. Na het computerwerk is Tessa gaan zwemmen


 terwijl ik lekker op bed ben blijven liggen en een oude klassieker aan het kijken was (Happy Gilmore).
Toen deze afgelopen was ben ik maar ook even gaan plonsen in het zwembad van het hotel. Goed te hebben zo met een 30 graden. J

Toen we ons daarna gedouched hebben zijn we weer op pad gegaan in de buurt. We hadden aan de andere kant van de snelweg een groot gebouw gezien waar OUTLET op stond. We hebben toen de auto gepakt en zijn toen op pad gegaan.



Eenmaal bij de outlet hadden we de Starbucks snel gevonden. Lekker zo een caramel frappuchino als het warm is. Hmmm… lekker verkoelend. Zelfs de vogels waren helemaal in hun sas en waren een bad aan het nemen in de fontein waar we aan zaten. Leuk  aangezicht. Jammer dat ze zo spatten met hun vleugeltjes, dacht dat het aan het regenen ging, maar bleken uit de klauwen gegroeide mussen te zijn.

Toen we eenmaal afgekoeld waren zijn we op pad gegaan, ik nog met blaren aan de voeten die ik nog goed voelde (en dan in je hoofd halen naar een outlet met een vrouw, waar dacht ik aan?!?!?!?!) weer op pad. Na een honderdduizend winkels afgelopen te hebben en van alles en nogwat gekeken te hebben hadden we toch (op zijn Hollands, kijken kijken niet kopen) niets gekocht.

Ondertussen hadden we honger gekregen en liepen we het FoodCourt in van de outlet. Hier werden we weer getrotseerd met het eeuwige dilemma: Waar hebben we zin in. We hadden al besloten dat het iets gezonds moest zijn omdat we de afgelopen dagen toch niet zo gezond hadden gegeten. Dus het is Chinees op zijn Amerikaans (ze hadden ons gelokt door ons een stukje vlees te laten proeven, was heerlijk). We hebben lekker gegeten en zijn toen weer met lege handen vertrokken richting de Millenia Mall omdat een dame in de outlet mij had verteld dat ze hier wellicht sony toebehoren hadden, daar aangekomen de gehele mall doorgelopen maar geen Sony, jammer.

Wel weer iets echt Amerikaans gespot toen we de Millenia Mall in liepen lag daar een gehele horde mensen in sport kledij op de grond midden in de hal van de Mall, een man gaf door een microfoon instructies, joga of ? En toen het einde naderde hoorden zagen we iedereen met de handjes gekruisd, hoofd naar beneden en een hele harde OHHMMMMM  zoiets als bij ons ZENNNN door de luidsprekers galmen en toen was het klaar...?

Hierna dus met lege handen terug naar het Hotel om onze lamavond voort te zetten.
Najah lamavond, we kwamen erachter dat we ons wasje waren vergeten te doen, dus opzoek naar de laundry, na het halve terrein te zijn afgelopen maar eens besloten naar de lobby te lopen om te vragen waar deze laundry zich dan wel niet bevond. Deze zat ergens op een 2e verdieping…tsja vandaar, wij liepen inmiddels al een kwartier op de begane grond te zoeken. Eenmaal aangekomen op bestemming: wasmiddel apparaat : Out Of Order hehe dus weer terug, naar beneden opzoek naar wasmiddel in het winkeltje.
Na deze gevonden en gekocht te hebben weer terug naar boven, om er vervolgens achter te komen dat we niet genoeg munt geld hadden voor de wasmachine EN de droger grrr dus hoppakee weer terug naar beneden voor wisselgeld, tsja dat schoot lekker op. Tijdens het draaien van de was nog even bijgelezen over onze aankomende bestemmingen en tussendoor nog de kakkerlakkendans gedaan…. Deze werd gretig gevolgd door de ene kakkerlak die steeds het washok kwam binnengerend.

Uiteindelijk na al het geleur en na de wasjes, eindelijk even rusten.
Na een sessie Harry Potter op HBO ben ik in slaap gevallen en Tessa is later gaan slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten