dinsdag 18 oktober 2011

Het is bijna zo ver

Zooo, het komt nu toch al aardig dichtbij. Zo schreef ik onlangs nog op facebook nog 49 dagen te gaan, en zo hebben we er nog maar 2 te gaan.
Inmiddels is de route die we willen gaan nemen ietsje duidelijker geworden, maar eerlijk is eerlijk...er staat dus niets vast.
Behalve de eerste nacht in een hotel bij aankomst Miami, nacht 2 in Homestead (bij de Everglades) en vanuit hier willen we weer terug via Miami langs de Oost Kust naar boven richting Orlando.

Het is nu Halloween in Amerika, althans de officiele datum is 31 oktober. Dus aangezien we nu toch in the USA zijn, dan ook maar een keer meemaken wat Halloween nu precies is. We hebben een Halloween Horror Night in Orlando Universal Studios geboekt op woensdag 26 oktober. Deze dag willen we eerst het park Universal verkennen, en daarna de HHN. We hebben vernomen dat als je al in het park bent, en je hebt een kaartje HHN, dan kun je eerder naar binnen, en hoef je niet in de lange rijen te gaan staan.

Een dag hiervoor...of de dag erna...willen we Islands of Adventures bezoeken, dit is ook van Universal maar een ander park. Ook hiervoor de kaarten al in ons bezit. (we hebben een 2-Day parkpas + HHN afgenomen, de HHN (Halloween Horror Night) moesten we vastleggen op datum)
Ons Hotel ligt iets van 1,5 km van Universal.

Hebben er helemaal zin in! Heerlijk!

1 opmerking: