vrijdag 11 november 2011

Donderdag 10 November Key West

Vandaag heerlijk uitgeslapen. Daarna naar het strand.
We kwamen aan bij een dichte poort, maar een medewerker opende deze voor ons.

Wij lopen en lopen...geweldig mooi wit strand, palmbomen te over, hangmatten,




en ja zelfs 2 zwembaden, wat bleek.
We liepen op een resort. Een strand dat dus alleen voor gasten van dat hotel bedoeld is.
Casa Marina Resort (Waldorf Astoria) http://www.casamarinaresort.com/photo_tour/resort.cfm?LinkToGo=resort1

Eigenlijk wilde ik gewoon onbeschaamd de toerist uit hangen en een bedje en een handoek van een karretje pakken om heerlijk op te gaan liggen. (Met onze handoekjes vielen we namelijk wel op en vielen beetje uit de toom. Iedereen lag namelijk op parel witte handoekjes van het resort).
Jorge vond dit een minder relaxed plan, wat als ze ons kamer nummer zouden vragen? Ik verwachtte eigenlijk niet dat ze dit zouden gaan vragen, niemand had polsbandjes om en normaliter kom je eigenlijk het strand als je geen gast bent niet eens op....lalalala

Even helemaal achteraan op het strand op onze handoekjes gaan liggen, waar het veel minder mooi was, en niet relaxed, dus uiteindelijk toch maar besloten aan te kachelen richting een public beach.
Waar we heerlijk op onze Gran Canaria handoekjes konden gaan liggen, zonder ons zorgen te maken dat we van het strand af zouden worden gestuurd. :-)

We zijn tot ongeveer 14.00 op het strand verbleven, en zijn toen richting het centrum gelopen opweg naar Wendy's om daar een gezonde salade te halen en deze op onze kamer op te eten.

Later in de avond een snorkel toer geboekt, waarmee we ook naar the Dolphins playground gaan en hopelijk daar in het water mogen plonsen met de dolfijnen. Dit mag alleen als de dolfijnen good behavior hebben en het water helder is zodat we ze onder water kunnen zien! Dus DUIMEN! Want we gaan zaterdag, en het weer wordt dan ietsje minder....beter de maandag of dinsdag kunnen boeken, maar zaterdag moeten we uitchecken....
We willen eigenlijk kijken of we nog tijdje hier op het eiland kunnen blijven, maar goed, onze dolphin tour ligt nu al vast op zaterdag.

We hebben nog een pizza gehaald bij Papa John en zijn hierna lekker tv gaan kijken en gaan slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten