vrijdag 4 november 2011

Donderdag 3 November Destin-Seaside-Panama Beach

Vandaag lekker uitgeslapen. Alleen jammer dat iemand de wekker van de hotelkamer aan had laten staan welke vrolijk om 06.00 uur af ging, vervolgens ging een uur later per ongeluk onze niet uitgezette wekker ook nog af. Maar goed toch lekker tot 9.15 blijven liggen, Jorge tot 10.00.

Op ons gemakje om 11.15 richting Fort Walton Beach en Seaside gereden. Onderweg paar stops gemaakt erg mooi hier eerst Starbucks, later nog bij strandjes.






Eerlijk gezegd was het overal erg verlaten en leeg. Daar kwamen we gisteravond ook al achter. (alles dicht) Receptioniste van ons hotel vertelde al dat het seizoen van maart tot 10 september is. Dan schijn je over de koppen te kunnen lopen en scheelt het haar een half uur in tijd om op haar werk te komen. Hadden wij dus geen last van.

Onderweg bij hOOters in Panama Beach gestopt.


Waar ik (Tessa) toen men onze bestelling op kwam nemen even onder gescheten werd door een overvliegende meeuw, LOL.
Ik denk wat voel ik??? En ja hoor shit. Haha ik zei dus ook  shitt en dat meisje die de bestelling opnam kijkt me aan van huh? Ik zeg yes sorry but shitt….in my hair and on my panse hihi, daarna wat gegeten en gedronken. Maar ook hier was het verlaten. Er ligt van alles langs de weg zoals atracties etc.  maar alles gesloten. Maar dit mocht onze pret niet drukken want we genoten erg van het zonnetje en de warmte welke we al dagen gemist hadden toen we in het noorden zaten. Onze weg vandaag was erg mooi, hagel witte schone stranden en turquoise blauwe zee, met palm bomen en pelikanen mooi gezicht.



Tussendoor nog een aantal stops gemaakt  toen door richting Apalachicola.


We zijn over de A30 / hwy 98 gereden, erg mooie aangezichten hier onderweg. Het plaatsje zelf zijn we eigenlijk gewoon door gereden, want het werd alweer donker.



Op dit moment opweg naar Cedar key wat 3 uur en 50 minuten verder richting het zuiden ligt, net bij Mac Donalds in Perry gestopt om een krokante kip burger te eten en met de laptop even een hotel  te zoeken. We hebben besloten een hotel te pakken een uur en 15 minuten bij Cedar Key vandaan, in Micanopy, hotel Micanopy Inn. Op dit moment zit ik in de auto onze blog te typen en hebben we nog 1 uur en 28 minuten te gaan.
Meer nieuws morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten