woensdag 9 november 2011

Maandag 7 November (Fort Myers) Sanibel Island - Captiva Island

Vandaag optijd op want we wilden naar Captiva en Sanibel. Iets wat so ie so al in onze route gepland stond, maar na zo een enthausiasme als dat wij gisteren hadden verkregen van een aantal mensen uit Ohio wilden we dit zeer zeker NIET missen.
Opweg naar Sanibel...meteen doorgereden naar Captiva. Dit moest zo een mooi rustig strand zijn...palm bomen...poolbar...rust....schelpen etcetera etcetera...
Wij kwamen aan en troffen dit (mij effe weg denken):


Hier iets van een uurtje verbleven...en toen opzoek naar het beloofde strand...met palmbomen...mega veel schelpen...en een pool bar...na nutteloze keren stoppen....en vragen...hadden we hetgeen ze op hadden geschreven voor ons gevonden! Jeuuhhhh!

Vol verwachting liepen we op ons doel af...en wat bleek...een HOTEL.....aan.... een dood strand....met jawel ergens in de binnenplaats een POOLL BAR aan een zwembad...ZONDER palmbomen...najah wij weten niet wat mensen in Ohio onder palmbomen verstaan...maar er waren palen...met rieten daken.?

Verder geen een palmbomen te bekennen. Wel de Pool Bar..mwja daar kwamen we niet voor...(zij klaarblijkelijk wel want lagen met coolbox vol bier en andere drankjes aan ons zwembad...)

Dus snel verder en ons bezig houden met onze eigen route...en verkeerd rijden etcetera...dit is ons nog altijd beter bevallen dan dit, dat wat we zojuist gezien hadden...mijn hemel.
1 Les hebben we dan ook geleerd..als een Amerikaan roept: Beautifull...Beautifull....ga er dan vooral niet heen...of ga er heen...zonder al te hoge verwachtingen!
De reden dat we dit schrijven is dat dit nummer 4 was van Amerikanen (inclusief visitor centers) die ons verkondigden BEAUTIFUL BEAUTIFUL....maar 3x hadden we echt een drama uitzicht...najah drama...we zagen niet iets heel bijzonders...

Uiteindelijk nog even naar Sanibel gereden, hier wel gestopt. Ik ben even uitgestapt om het strand en de omgeving te verkennen, ik moest hiervoor door een stukje natuur reservaat.


 Het was mooi. Maar niet iets waar we lang wilden verblijven (in uren gezien dan) dus wat foto's geknipt en doorgereden.
Onderweg kwamen we wel flippers tegen, we zagen ze al vanaf de brug




dus meteen na de burg gestopt en wat kiekjes gemaakt.
Helaas alleen de vin(en) kunnen spotten vanaf deze afstand. Maar we hebben ze deze week echt al vaak vanaf het strand/de weg gespot!


Vanuit hier lekker terug naar ons hotel. Even op bed gelegen en daarna opzoek naar een camera winkel voor Jorge (voor zijn Sony Camera) Helaas zat de winkel (niet meer) op de aangewezen plek in het winkelcentrum.
Wat opvallend is is dat het inmiddels overal kerst is in de mall's. Grapig aangezien het echt warm is.

Hierna nog een Yoghurt huis ingeslagen...althans ik dacht iets gezonds aan te doen...bleek het een yoghurt huis...maar dan voor ijsjes...(Yoghurt ijs) je kon je eigen Mountain maken stond er...ik heb het maar bij een bergje gelaten.

Daarna maar weer richting hotel...waar we onderweg naar toe heel flauw even in een deuk lagen...ik wist opzeker dat ik een ''woord'' speling/grapje had gezien.,..Jorge gaf aan..dat kan niet....ik zei...jawel hoor...op zijn Amerikaans kan dit hendig...dus maar even nog flauwer teruggereden en een foto-tje geknipt:

Nu lekker slapen (over een paar uurtjes) en dan in de ochtend naar Key West

Geen opmerkingen:

Een reactie posten