maandag 14 november 2011

Zaterdag 12 November - Key West

Vandaag optijd wakker. Lekker voor ons apartementje wat zitten lezen. Want vandaag gaan we om 14.00 met een bootje mee het water op. Naar The Dolphins Playground en naar een koraalrif om te snorkelen.

Jorge is bij de hoteleigenaar gaan vragen of we nog een nachtje kunnen blijven, we moeten immers om 10.00 uitchecken. Gelukkig had hij nog 1 kamer vrij de kamer waar we al inzaten. Hij kreeg net toen Jorge binnen kwam ook een telefoontje van mensen die een nacht wilden komen, maar hij had gelukkig gezegd, only walk in. Dus wij hebben geluk. We kunnen tot morgen 10.00 in de kamer blijven.

Het weer is goed, maar het waait wel wat. Rond een uur of 11.00 a 12.00 dacht ik, ik ga toch even mijn mail checken. En wat bleek, Captain John van de boot had ons een mailtje gestuurd, of we hem even wilden bellen, want het was to windy ...wat betekende dat de boot vandaag niet zou uitvaren.

He jammer. Dus Jorge heeft even gebeld vanuit hotel. Als het weer morgen beter is zouden we mee kunnen, maar daar ging hij niet vanuit. Het was beter dat we hem morgen rond 19.00 bellen zodat hij meer weet.

Uiteindelijk vandaag dus niet veel gedaan, ik heb heel de middag zitten lezen aan het zwembad, gezwommen en rond de klok van 15.00 zijn we voor Jorge opweg gegaan voor filters voor zijn camera. Maar helaas, zoeken...zoeken...en niets gevonden. Wel vreemd want was al de 2e keer dat we op de site hadden gekeken dat er een winkel moest zitten...en steeds zit deze er niet...totdat Jorge ineens zag: laatste update pagina : juni 2008.  Tsja....wellicht dat dat dus het probleem was hihi.

S avonds heerlijk bij de Italiaan wezen eten hier om de hoek. We dachten slim te zijn door maar eens geen voorgerecht er bij te pakken, want ze kennen hier geen maat. Een voorgerecht is als het ware gewoon al bijna een hoofdgerecht. Dus alleen wat garlic bread besteld, en een fles heerlijke witte wijn, en beiden soort spagettir met garlic, pesto, pijnboompitjes  parmezan en grote garnalen. Mwjammie. Na de bestelling kwam de dame al snel terug met 2 grote glazen water met citroentje (kreeg je blijkbaar bij het eten, lekker luxe) en daarna met onze fles wijn.



Ineens komt de ober terug met voor ons stokbrood in een mandje, ze schenkt wat olie in een schaaltje, schenkt hierbij balsamico en doet er wat garlic uit een potje bij en peper. Hmm lekker dachten wij, maar wel een vreemde manier voor garlic bread.
Zullen ze dan wel niet kennen zoals wij het kennen dachten we.

Maar ineens komt daar dan toch het door ons bestelde garlic bread....ow dachten wij ze kennen het dus toch...mwja zo wordt het toch weer veel... :-)  Kreeg je er dus standaard al bij...het stokbrood met de olie.


Toen we de helft op hadden kwamen ze ook nog met 2 heerlijke schaaltjes salade. Ik dacht het moet niet gekker worden want zit al bijna vol...lalala

Na de salade kwam ons hoofdgerecht. Nou geloof mij het was voor beide een mega bowl (salade kom zeg maar gerust) echt hier kunnen we thuis met z'n tweeen van eten en dan hebben we nog (te) veel.



Het was in ieder geval heerlijk allemaal. Uiteindelijk maar weer 2 doggy bags gevraagd, zodat we morgen onze spagetti alsnog heerlijk kunnen op peuzelen.

Na het eten lekker naar appartementje wat tv gekeken en rond 22.30 in slaap gevallen.

Ow nee, volgens mij zit ik te jokken brokken, en hebben wij nog een heerlijke Margaritha in een cafetje om de hoek gedronken, en Jorge 1 a 2 biertjes, en voor Tesje nog een (sterke) Margarita to gooooo haha daarna gaan slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten