donderdag 3 november 2011

Woensdag 2 November - Lynchburg (Jack Daniels) - Destin

Vanmorgen zijn we weer vroeg opgestaan, om half acht waren we eruit zodat we op tijd in Lynchburg konden zijn voor een tour door de Jack Daniels distillery. Helaas opstart problemen, koffie was op toen we bij het ontbijtbuffet aankwamen (koffie en muffins). Nadat de receptioniste koffie voor ons had gemaakt zijn we in de auto gestapt om drie kwartier te rijden naar Jack Daniels.



We kwamen mooi op tijd aan en het leek erop of we meteen aan de tour konden beginnen door de stokerij. De man achter de balie ( later bleek hij Bruce te heten en gaf ons de rondleiding) gaf in eerste instantie aan dat we een half uurtje zouden moeten wachten. Na navraag bij Rob ( onze buschauffer) bleek dat we toch mee konden.
Tijdens de tour hebben we alles zo een beetje gezien, de branderij, de stokerij, de bron waar ze het water vandaan halen en als laatste de plek waar alles gebotteld wordt nadat de wiskey in vaten gerijpt heeft.



Na de rondleiding hebben we nog een paar souvenirs gekocht, in de White Rabbit Bottle Shop. Ze mogen geen drank verkopen, maar wel in de vorm van souvenirs, dus hebben we speciale edite flessen gekocht die alleen in deze winkel te koop zijn.


daarna zijn we het pittoresk dorpje van Lynchburg in gegaan met een populatie van 361 inwoners. Nog minder dan Acehuche!!!!




Vanuit daar zijn we nadat we daar ook nog een paar souvenirs hebben gekocht weer verder naar het zuiden gegaan richting Panama city. We zijn geland in Destin een 3 kwartier ervandaan. Dit hebben we bewust gedaan omdat het al donker is en de omgeving hier mooi schijnt te zijn, dus willen we deze graag in het daglicht zien morgen.

Overigens, het hoogseizoen is hier nu voorbij, en het is te merken, alle winkels waren zo een beetje dicht, je kunt in de omgeving binnen 20 mijl (32 kilometer) geen Starbucks meer vinden die open was om half acht...
Maar goed, we zitten nu in de Dustin Inn en morgen gaan we richting Panama City en vanuit daar weer verder langs de golf van Mexico

Geen opmerkingen:

Een reactie posten