woensdag 9 november 2011

Zaterdag (avond) 5 en Zondag 6 November Fort Myers

We zitten in PierView Hotel (Fort Myers), direct aan het strand direct aan de zee! Gisteravond heerlijk wat geborreld. Niet te veel maar wel iets. Heel vreemde tent met nog vreemdere (oude) mensen ingestapt...wel druk!
Wat Amerikanen leren kennen, want raak je met ze aan de praat willen ze graag alles van je weten en ook tourtgide spelen. Dit was afgelopen avond al zo...maar overdag aan het zwembad also!

Zo vertelde een vriendelijke man, die alleen op vakantie was en een meisje wilde adopteren hier in de buurt omdat haar familie was omgekomen in a carraccident. Dat er rond de klok van 13.00 iets van 1.600 bickers langs zouden komen vanuit Naples! Op een gegeven moment hoorden we ze aankomen, eerst vanaf terras boven foto's gemaakt, daarna snel naar beneden! Super VET! Dat geluid! De Harleys! De Choppers! Gewoon VET! Je hebt zo'n programma op mtv...die bikes maken...nah...je zag ze allemaal voorbij racen...helaas niet allemaal vast kunnen leggen!


Daarna nog wat rond gekeken in de buurt. En op de pier



Nog wat rond gelopen...(Jorge wilde geen toerist uithangen)

Ik duidelijk wel :-)

Toen weer terug richting hotel want we hadden honger.


Nog even geplonst




Zons Ondergang bekeken:


En toen te laat weer iets gaan eten...we zijn eerst wat gaan lammen op bed...en rond de klok van 22.00 weer op pad gegaan...niet zo slim...want alles sloot hier rond die tijd of een uur a anderhalf uur later.
Jammer....maar wat Burrito's bij een afhaaltentje gekocht en wat biertjes in de plaatselijke buurtSuper...en zo terug richiting onze kamer.

De volgende dag stond Sanibel en Captiva Island op het programma! Dit op aanraden van wat mensen uit Ohio welke wij aan het zwembad hadden leren kennen en voor ons speciaal een route uit hadden gepland die we zeer zeker NIET mochten missen! BEAUTIFULL!!   BEAUTIFULL!!! Don't Miss that! So we really didn't wanna miss it!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten